Läs mer om

Aktuella händelser

Frimärksskola

Bli medlem

Starta klubb

Nyhetsarkiv

 

Kontakta oss

Tel:  072 – 248 98 07

E-post: kansli@sfu.se

 

Övrigt

Länkar

Adressändring

Tävling

 

Facebook

Följ oss på Facebook

NY STOR UTSTÄLLNING I HÄGERSTEN.

 

Den 13-14 maj 2017 arrangerar SFU Stockholm en av årets få utställningar. Arrangemanget är en kombination av den nationella och regionala ungdomsutställningen FRIMUNG, och den Europeiska utställningen EURO-PHILA.

 

Frimung har ca 40 utställningsramar och innehåller både en regional klass och en nationell, reglemente och anmälningsblankett finns på vår hemsida, www.sfustockholm.se. Senaste anmälningsdag är den 1 mars.

 

På utställningen kommer du att kunna se många intressant samlingar, både av vuxna och ungdom. Där kommer det också att finnas ett stort plockbord, värdering, gravör, lotteri, auktion och tävling.

 

Inför utställningen har distriktet utlyst en teckningstävling om att rita ”Mitt frimärke”, regler finns på vår hemsida, www.sfustockholm.se. Vinnande bidrag får 5000 kronor till klasskassan alternativt klubbkassan.

 

Flera postverk finns med på utställningen liksom många handlare vilket gör att ett besök kan vara på sin plats. Alltid finns något som kan passa in i din samling.

 

Välkommen till en dag i frimärkets tecken önskar SFU Stockholm.

 

//////////////////////////////////////////////////////////////////// Copyright © Sveriges Frimärks Ungdom - Webb av www.dingrafiker.se ////////////////////////////////////////////////////////////////////